18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Göle şantiyeye döndü

BELEDİYE GÖLE’Yİ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİ

Ardahan’ın Göle ilçesinde Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, alt ve üst yapı çalışmalarına verdikleri yoğunlukla ilçeyi modern bir görüntüye kavuşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Son günlerde kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, görev yaptığı iki dönemde Göle’ye en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını söyledi. İlçenin en büyük sorunu olan alt ve üst yapı çalışmalarını bitirerek, ilçeyi kalkınmış ve modern hale getirmek için kolları sıvadıklarını kaydeden Muratoğlu, “Bu yıl 25 metrekare döşeme yaptığımız kilit parke yol yapım çalışması gelecek yıl da sürecek. Göle’de yapılmadık yol kalmayacak” dedi.

İstanbul’daki Esenyurt Belediyesi’nin desteğiyle kurulan Meslek Yüksek Okulu’nun inşaatının bittiğini ifade eden Muratoğlu, “Bir kaç gün içerisinde okulun bahçe düzeni tamamlanmış olacak. Yüksekokul’da okuyacak öğrenciler için Göle Öğretmenevi yurt olarak tahsis edilecek. Bu konuda yetkililerle görüştüm. Yurt malzemesi en kısa sürede gönderilecek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 10:24:02
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 19:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?