26
Mayıs
2024
Pazar
ARDAHAN

İneğin ayakları kırıldı

Ardahan merkezde hafta içi kurulan hayvan pazarına satılmak için götürülen ineğin, buzlanan yolda kayıp düşünce arka ayakları kırıldı.

Sabah saatlerinde kurulan Ardahan Canlı Hayvan Pazarı'na ineklerini satmak için götüren Ahmet Aktaş adlı vatandaş, yolun buzlu olması nedeniyle düşerek ayağını kıran ineğini evine götürmek için belediyeden yardım istedi. Ardahan Belediyesi'ne ait iş makinesi yol ortasında yatan ineği halatlar yardımıyla kaldırarak at arabasına yükledi. Ardahan merkezde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Ahmet Aktaş, "İneklerimi bugün sabah saatlerinde hayvan pazarına satmak için götürüyordum. Ancak ineklerinden birinin ayağının kırılması ile ineklerimi satamadan evime geri götürmek zorunda kaldım" dedi.

Belediyeden gelen iş makinesi ve ineğini evine götürmek için tuttuğu at arabası parasıyla birlikte 80 TL ödeme yaptığını belirten Aktaş, "Kış boyunca baktığım ineklerimi satarak, bankaya olan borcumu ödeyecektim. Ancak ineğimin birinin ayağı kırılınca diğer ineklerimi de satamadım. Ayağı kırılan ineği kasaplara yarı fiyatına vereceğim. Diğer iki ineğimi de haftaya yine pazara götürerek satacağım" şeklinde konuştu.

Kaptanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yol ortasında bir saat yatan inek sabah saatlerinde şehir trafiğinde aksaklıklara neden oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 17:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin güllübudak IP: 212.175.112.xxx Tarih : 19.03.2009 15:36:14

o ineğin işi ne orda yazık değilmi hayvana çağlar hüseyin bülent seferoğlu