18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

İzcilerin hafta sonu kampı başladı

ARDAHAN’LI İZCİLER “ATATÜRK SAMSUN’DA” HAFTA SONU KAMPI BAŞLADI

Ardahan İzcilik Kurulu tarafından Ardahan merkez, Göle ve Çıldır ilçe ilköğretim okullarındaki öğrencilere yönelik olarak hazırladığı “Atatürk Samsun’da” hafta sonu Çıldır kampı başladı.

Çıldır Gölü kenarında ve ilçede yapılacak kamp 2 gün sürecek. Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı İlköğretim okulu İngilizce öğretmeni Meryem Gülsur'ün öncülüğünde yürütülecek olan kamp programı, Ardahan Tepeler ilköğretim okulu, 80.Yıl Anadolu Lisesi, Binbaşar köyü ilköğretim okulu ve Göle Kuytuca Köyü İlköğretim okulu öğrencilerinin ilçeye gelmesiyle başladı. Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı İlköğretim okulu izci grubunun da karşıladığı izci öğrencilerle hemen kaynaşan öğrenciler İstanbul Yardım Sevenler Derneği Atatürk Kız Öğrenci Pansiyonunda konaklamak üzere odalarına yerleştiler. Atatürk Kız Öğrenci Pansiyonuna yerleşen küçük izciler burada öğretmenleriyle beraber akşam yemeği yiyerek odalarına geçtiler. Bu gece saat 00.30’da gece yürüyüşü yapacak olan izciler yarın Çıldır Gölünü gezecek akşam kamp ateşini yakacaklar. Geceyi pansiyonda geçirecek olan izciler Pazar günü kendi okullarına dönecek.

Atatürk Samsun'da Hafta Sonu Kampına, Ardahan 80.yıl Anadolu Lisesinden Öğretmen Esra Altundarak ile 9 izci öğrenci, Tepeler İlköğretim Okulundan Öğretmen Öztürk Bayrakçı ile 19 izci öğrenci, Binbaşar İlköğretim Oklundan Öğretmen Mustafa Arı ile 9 izci öğrenci, Göle Kuytuca İlköğretim okulundan Öğretmen Kadir Avcı ve 16 izci öğrenci, Göle Kuytuca İlköğretim Okulundan Betül Avcı ve 16 izci öğrenci, Çıldır Şehit.Öğretmen Sezgin Yolcu YİBO öğretmen Meryem Gülsur ve 17 izci öğrenci ile katılıyor.

ARDAHAN’LI İZCİLER “ATATÜRK SAMSUN’DA” HAFTA SONU KAMPI BAŞLADI
ARDAHAN’LI İZCİLER “ATATÜRK SAMSUN’DA” HAFTA SONU KAMPI BAŞLADI
ARDAHAN’LI İZCİLER “ATATÜRK SAMSUN’DA” HAFTA SONU KAMPI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 11:03:04
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 16:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?