18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Karla mücadele seferberliği

ARDAHAN'DA KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ

Ardahan Belediyesi, önceki gün yağan karın ardından şehir merkezinde kaldırım ve yollarda kar temizleme çalışması başlattı.

Belediye ekipleri, Kongre, Mareşal Fevzi Çakmak, İnönü ve Atatürk caddeleri üzerinde biriken karları iş makineleri ile temizledi. Ardahan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Odabaşı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, gece saat 24'e kadar devam eden kar yağışının ardından kent merkezinde 20-25 santimi bulan kar kalınlığı oluştuğunu söyledi. Odabaşı, "Sabahın erken saatlerinde bütün ekiplerimizle birlikte üç kepçe, bir greyder ve tuzlama ekiplerimizle kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladık" dedi.

Ardahan Belediyesi tarafından başlatılan kar temizleme çalışmalarında üç kepçe, bir greyder ve iki kamyon ile toplanan karlar şehir dışına taşınıyor.

ARDAHAN'DA KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ
ARDAHAN'DA KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ
ARDAHAN'DA KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 14:50:04
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 15:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat kaya IP: 94.122.144.xxx Tarih : 18.02.2011 17:32:39

Ardahanımıza kar yağdı.Her yer bembeyaz.Ama nedense ne belediye var ne de şehirler arası yolları açması gereken karayolları.Burda belediye bitmiş.Sayın başkanımız sadece kendi evinin önünü kilit parke yaptırıp kendi evinin önünü temizletiyor.Bşkan seçimlere az kaldı.Gün ola devran döne ne diyelim.Hani mühendistiniz siz en iyisini yapardınız.Hakkınızı yememek lazım siz orman mühendisiydiniz ne anlayacaksınız belediyecilikten.