23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Katil zanlısı yargılanıyor

SAADET ÖĞRETMEN'İN KATİL ZANLISI YARGILANIYOR

Ardahan'ın Göle ilçesinde anaokulu öğretmeni Saadet Ulus'u bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Ardahan Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, sanık Yalçın A. (44), avukatları ile Saadet Ulus'un ailesinin avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti tarafından üzerine atılı suçlar ve hakları hatırlatılan tutuklu sanık Yalçın A., bu kez savunmasını yazılı olarak mahkemeye sundu.

Hakkındaki suçlamayı kabul eden zanlı, ilk duruşmasında söylediği gibi cinayeti planlı olarak işlemediğini iddia etti. Yalçın A., cinayetin bir aldatılmışlıktan dolayı meydana geldiğini öne sürerek, "Ben artık cezamın verilmesini istiyorum. Bu nedenle size sunduğum yazılı savunmam artık son savunmamdır. Bundan sonra soru sorarsanız yanıt vereceğim. Tüm söylediklerim yazılı savunmamda mevcuttur" diye konuştu.

Sanık Yalçın A.'nın savunmasını okuyan mahkeme heyeti, daha sonra dosyadaki eksiklerin giderilmesi, tanıkların ifadelerinin alınması için duruşmayı 08 Şubat 2011 tarihine erteledi.

Ardahan'ın Göle ilçesinde, 12 Mart 2009'da, Göle Merkez Anaokulu'nda görevli öğretmen Saadet Ulus'u (24) okula gitmek üzere evinden çıktığında bıçakla öldürdüğü iddia edilen Yalçın A. hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezası isteniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 12:09:01
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 12:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?