23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Mazot tankını dükkan yaptı

Ardahan Küçük Sanayi Sitesi'nde demircilik yapan Yılmaz Dede, yakayı hırsızlardan kurtaramayınca mazot tankerini dükkan olarak kullanmaya başladı.

10 yıldır demircilik yaptığı Ardahan Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan dükkanında ve dışarıda müşterisine ait araçların çalınmasından bıkan demirci ustası Yılmaz Dede, Ardahan Posof Türkgözü Sınır Kapısı'nda yapılan motorin ticaretinin durmasıyla boşta kalan 13 metrelik uzunlukta 3 metre yükseklikteki bir mazot tankerini alarak dükkana çevirdi.


Sanayi sitesinin önünde bulunan işyerinin önüne koyduğu mazot depolu dükkanına malzemelerini yerleştiren demirci ustası Yılmaz Dede, hırsızlardan rahat nefes aldığını ifade ederek, "Kent dışında bulunan sanayi sitesinin gözlerden uzak olduğunu bilen hırsızlar yıllarca gerek dükkanlarımızın kilidini kırarak gerek ise kapının önünde bıraktığımız malzemeleri çalıyordular. Bende hırsızlarla baş edemeyince belli bir ücret karşılığında aldığım mazot tankının ön kısmını kaynakla eritip açtım. Kaynakla açtığım alana yaptığım demir kapı ile malzemelerini 8 santimlik kalınlıkla bulunan depoya koydum. Şu an çok rahatım." dedi

Zaman
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 11:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?