23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

MHP'li Vural hükümete yüklendi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ VURAL ARDAHAN'DA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural Ardahan'da partisince düzenlenen konferansta hükümete yüklendi.

Cumhurbaşkanı'nın Anayasa değişikliğini okumadan kabul ettiğini belirterek bunu şaşkınlıkla karşıladığını söyleyen Vural, "Bu, Cumhurbaşkanına yakışmamıştır" dedi.

Ardahan Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda partililerle bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, buradaki konuşmasında iktidara yüklendi. Tarım ve hayvancılığın bitme aşamasına geldiğini kaydeden Vural, "Bu iktidar artık zamanını doldurmuştur. Ülke her türlü sıkıntıya sokulmuş ve halk fakirleştirilmiştir. Artık bu AK Parti'nin gitme zamanı gelmiştir. Burada Ardahan'a yakışan buradan en az bir milletvekili çıkararak Meclis'e göndermesidir" diye konuştu.

Habur Sınır Kapısı'nda yaşananları hatırlatan Vural, "Bunlar ülkemizi PKK'ya mahkum etmiş ve muhatap almıştır" iddiasında bulundu.

Anayasa değişikliğinde referandumdan yana olduklarını da vurgulayan Vural, "İl il gezerek halkımızın hayır demesi için çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Panel sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Vural, son günlerde ülke gündemini meşgul eden Anayasa değişikliğiyle ilgili düşüncelerini açıkladı. Cumhurbaşkanı'nın Anayasa değişikliğini okumadan kabul ettiği ileri sürerek bunu şaşkınlıkla karşıladığını söyleyen Vural, "Bu cumhurbaşkanına yakışmamıştır" ifadelerini kullandı.

Vural, daha sonra partililerle beraber Ardahan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ VURAL ARDAHAN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 17:34:04
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 17:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?