18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Milli Eğitim kıyma dağıttı!

Ardahan'da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen gecede yapılan çekilişte velilere kıyma, kaşar ile beyaz eşya dağıtıldı.

Zorlu bir eğitim - öğretim dönemi geçiren öğrencilerle aileleri için spor salonunda hediye çekilişli eğlence gecesi düzenlendi. Programa Vali Murat Yıldırım, İl Genel Sekreteri Hasan Dal, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım, kurum amirleri, öğrencilerle veliler katıldı. Öğrencilerin şarkı söyleyip dans gösterileri yaptıkları gecede geniş katılımlı bir çekiliş yapıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı hediye çekilişi büyük ilgi gördü. En büyük hediyenin buzdolabı olduğu çekilişte öğrenciler ve aileler birbirinden ilginç hediyeler kazandı.

Çamaşır makinesi, televizyon, cep telefonu, tencere takımı, fırın gibi eşyaların yanı sıra kaşar peyniri, 500 gr kıyma, kuşbaşı et ve 50 ekmek olmak üzere 252 hediye dağıtıldı. Çekilişte 4 kişiye 250 gram et, 3 kişiye kaşar peyniri ve 1 kişiye 50 ekmek verildi. Hediyelerini almak isteyenler izdihama neden oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, hediyelerin daha sonra dağıtılacağını bildirmesi üzerine izdiham sona erdi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 09:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?