18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Öğrencilere hediye

ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Ankara Devlet Tiyatrosunun (ADT) başlattığı ''Bir Hediyem Var Sana'' adlı kampanya kapsamında, Ardahan Şehit Er Gökhan Özdemir İlköğretim Okulunda toplam 170 öğrenciye mont, bot, çanta ve kırtasiye malzemesinden oluşan hediye paketleri dağıtıldı.

Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı Dilek Bozkurt, burada Gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu kampanya kapsamında Ardahan'daki öğrencilerin ihtiyaçlarının daha önce tespit edildiğini, bu nedenle bugün burada olduklarını söyledi.

Bozkurt, amaçlarının bu yardımlarla bir köprü oluşturmak ve ihtiyaçlı olan öğrencileri sevindirmek olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“Ardahan Şehit Er Gökhan Özdemir İlköğretim Okulunda toplam 170 öğrenciyi daha önce tespit ettik. Bu kampanya kapsamında bizzat buraya gelerek hediyelerini kendimiz verdik. Bu hediyelerimiz tamamen seyircilerimizin yaptığı destekle gerçekleşiyor. Bu proje kapsamında 11 il bulunmaktadır ve bu illerden 7.si olan Ardahan'da ise bugün dağıtımını gerçekleştirdik.”

Hediye paketi içinde 66 TL tutarındaki mont, bot, çanta ve kırtasiye seti oluştuğunu ifade eden Bozkurt, paketlerin tiyatro seyircilerinin katkılarıyla, oyuncularının da yardımıyla dağıtımının gerçekleştiğini kaydetti.

Okul Müdürü Gürbüz Yıldız ise, yapılan bu yardımlardan dolayı Ankara Devlet Tiyatroları yetkililerine öğrencilerimizi sevindirdikleri için ne kadar teşekkür etsek azdır diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 13:16:03
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 12:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?