19
Mayıs
2024
Pazar
ARDAHAN

Öğrencilerin tuvalet çilesi

İLKÖĞRETİM OKULUNDA TUVALET ÇİLESİ

Ardahan'ın Çıldır ilçesine bağlı Aşıkşenlik Kasabası İlköğretim Okulu'nda 2 yıldır tuvaletlerin atıl vaziyette olduğu belirtildi.

240 öğrenci kapasiteli Aşıkşenlik Kasabası İlköğretim Okulu'nun mevcut tuvaletlerinin kullanılamaz durumda olduğu öğrenildi.

Okula yakın yerde ikamet eden öğrenciler teneffüslerde evlerine giderek ihtiyacını karşılarken, evleri uzak olanlar ise atıl durumda olan tuvaletleri kullanmak zorunda kalıyor. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Hüseyinoğlu, tuvalet eksikliğinin bahar aylarında çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Hüseyinoğlu, "Bu yıl 2 defa ihaleye çıktık ancak şartlar yerine getirilmediğinden ve bizim de bütçemizden ayrılan onarım masrafları için tutar yeterli olmadığından dolayı tuvaletin yapımını yapamadık. Ayrıca her ihaleye çıkma prosedürü yaklaşık 20 gün sürdüğünden dolayı kış ayına kaldı. Biz de bu aylarda inşaat işi olamayacağından işi bahar ayına bırakmak zorunda kaldık. Ancak 2010 yılı bahar aylarında ihalemizi yapıp tuvaletin yapımına başlayarak öğrencilerin mağduriyetini gidereceğiz" dedi.

İLKÖĞRETİM OKULUNDA TUVALET ÇİLESİ
İLKÖĞRETİM OKULUNDA TUVALET ÇİLESİ
İLKÖĞRETİM OKULUNDA TUVALET ÇİLESİ
İLKÖĞRETİM OKULUNDA TUVALET ÇİLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 11:03:05
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 11:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?