24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

Posof mesire yeri hizmete açıldı

Posof İlçesi Orman İşletme Şefliği tarafından Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı'nın desteğiyle yapılan mesire alanı, hizmete açıldı.

Vatandaşların rahat piknik yapmaları ve nezih bir alanda vakit geçirmelerine yardımcı olmak için Orman Deposu mevkisinde oluşturulan mesire yerinin açılışını Posof Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit ve Göle Orman İşletme Müdürü Nacettin Doğan yaptı.

Burada bir konuşma yapan Göle Orman İşletme Müdürü Nacettin Doğan, "Posof'taki mesire yerinin yapımıyla ilgili bizlere baştan beri destek olan Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Açılışı yapılan bu mesire yeri Posof halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit ise, "Doğa harikası olan her türlü güzelliğe sahip olan bir ilçede insanların dinlenebileceği, hafta sonları piknik yapabileceği, çocuklarıyla vakit geçirebileceği bir yatırımın eksikliği vardı. İşletme Müdürümüzle 2 yıl önce bir sohbette bu planı başlattık. Daha sonra Kaymakamımızın destekleriyle, bundan sonra çocukların, hanımefendilerin oturabileceği mesire alanını hizmete açtık. Buradaki arazi sahiplerine tapulu mülkiyetleri olmasına rağmen bu iş için itiraz etmeyerek yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaymakam Oğuz Alp Çağlar da, "Posof Orman Deposu sadece Posoflunun değil, Ardahanlının da gelip güzel ve hoş vakit geçirebildiği bir alan. Doğa harikası bu alanın Posof'ta olması bizim için ayrı bir şans. Orman İşletme Şefi böyle bir işten bahsedince biz de elimizden geldiği ölçüde Belediye Başkanımızla birlikte destek olduk. Posof'ta var olan güzelliğe de birkaç şey katmış olduk. Bu katkılardan dolayı daha keyifli, daha canlı bir ortam ortaya çıktı. Posof'a hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Mesire yeri içerisinde çocuk parkı, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları ve kapalı piknik yerleri bulunuyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 15:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?