18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Posoflulara müjde

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Ardahan'ın Posof Kaymakamlığı görevine atanan Muammer Köken görevine başladı. 

Son Kaymakamlar Kararnamesi öncesi Konya'nın Çeltik Kaymakamı olarak görev yaparken Posof Kaymakamlığı görevine atanan Muammer Köken görevine başladı.
Posof Kaymakamı Muammer Köken, "İlçede görev yapmış Kaymakam arkadaşlarımdan daha çok nasıl çalışırım ve onlardan daha ileriye hizmetleri nasıl götürürüm düşüncesiyle geldim. Devletin yatırımları imkanlar ölçüsünde devam ediyor. Bunun dışında biz devlet imkanları dışında nasıl bir katkı sunarız hesapları yapıyorum. Toplumu bilgilendirme, aydınlatma güzel şeylere yönlendirme gayretinde olacağım. Çeşitli kurslar düzenleyerek bölge insanımıza elindeki malzemeyle daha çok ve çeşit yemek nasıl yaptırabiliriz düşüncesindeyim. Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

MUAMMER KÖKEN KİMDİR?
1977 yılında Antalya Elmalı'da doğdu, ilköğretim ve lise eğitimini Kumluca'da tamamladı. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 1998-2004 yılları arasında Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda Maliyet Uzmanı olarak çalıştı. 
Bu arada 1999 yılında Konya Personel Merkez Komutanlığı'nda askerliğini tamamladı. 28 Temmuz 2004'de Kaymakamlık mesleğine Burdur Kaymakam adayı olarak intisap etti. Sırasıyla Aydın Teftiş stajı, Kumluca Kaymakam Refikliği, Denizli Beyağaç Kaymakam Vekilliği, İngiltere Leicester Kentinde İngilizce eğitimi ve Bartın Kurucaşile Kaymakam Vekilliği, Çeltik Kaymakamı olarak görev yaptı. Son Kaymakamlar Kararnamesiyle Posof Kaymakamlığı'na atandı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 18:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?