18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Sel suları otomobil sürükledi

Ardahan'da etkili olan sağanak yağışın ardından, sel sularına kapılan bir yolcu otobüsü ve otomobil şarampole yuvarlandı.

Kazada can kaybı olmazken, Göle-Erzurum karayolu 1 saat trafiğe kapandı.


Ardahan'ın Göle ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, sel felaketini de beraberinde getirdi. Göle-Erzurum yolunun 4. kilometresinde 20 yolcusu bulunan bir yolcu otobüsü ve otomobil sel sularına kapılarak şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 1 saat süren yağmur ve dolunun da etkisiyle olay yerine güçlükle ulaşıldı. Güvenlik güçleri ve sağlık görevlileri olay yerine ulaşırken, yolcu otobüsü Göle Garnizon Komutanlığı'na ait vinçle çıkarıldı. Ölen yada yaralananın olmadığı kaza için olay yerine doğru hareket eden ambulans, ilçe merkezinde selin oluşturduğu çukura saplanınca bir süre hareket edemedi.


Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, Göle Kaymakamı Ali Uysal, Göle Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hakan Akkoç, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nail Gözütok, olay yerinde ve sel bölgesinde incelemelerde bulundular. Selle ilgili hasar tespit çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

..
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 00:44:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
olgun çankaya IP: 88.227.226.xxx Tarih : 16.07.2008 20:54:05

Hadi bakalım vekillerim.Çıkarın bi afet fonuda bi işe yaradığınızı görelim