24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

SERKA'da nöbet değişimi

SERHAT KALKINMA AJANSI  8.OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA) 8. olağan toplantısı Ardahan ilinde başladı. Toplantıda Ajansın Başkanlık Görevini Ağrı Valisi Ali Yerlikaya'ya devreden Kars Valisi Ahmet Kara, “Bundan sonra başkanlık yapacak olan valimize başarılar diliyorum” dedi.

SERKA'nın 8. olağan toplantısı Ardahan Öğretmenevi'nde toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Kars Valisi Ahmet Kara, Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Iğdır valisi Amir Çiçek, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Latif Tosunoğlu ve diğer illerin yetkilileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, bugünkü toplantıda çok sayıda konunun değerlendirilmesinin yanı sıra, başkanlık görevinde de devir teslimin yapılacağını söyledi.

Tekmen, konuşmasında: “Bugün bu toplantımızda ajansımızın başkanlığındaki nöbet değişimi yapılacak. Bu görev bilindiği gibi bir yıl süreyle dönüşümlü olarak yapılıyor. İnşallah bu görev değişimi, daha güzel ve hayırlı çalışmalara vesile olur diye ümit ediyoruz. Toplantımızda ayrıca bölgenin çalışma planının değerlendirilmesi olacak. Ayrıca genel kurulumuzun Iğdır ilinde bir süre önce yaptığı toplantının değerlendirilmesini yapacağız” dedi.

Görevi Ağrı Valisi Yerlikaya'ya devreden Kars Valisi Kara ise konuşmasında “Ajansımıza bir yıllık süre zarfında 20 uzman personel alınmıştır. Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde birer yatırım destek ofisi açılması için çalışmalarımız sürüyor. Ajansımızın insan kaynaklı politikası gelişmiştir. Kalkınmayla ilgili çalışanlara çeşitli seminerler, üniversitelerden gelen uzmanlar tarafından verilmiştir. Bundan sonra başkanlık görevini yürütecek olan Ağrı Valimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Toplantıda Kars Valisi Kara, Başkanlık görevini Ağrı Valisi Yerlikaya'ya devretti. Görevi devralan Yerlikaya Kara'ya bir plaket sundu. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

SERHAT KALKINMA AJANSI  8.OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
SERHAT KALKINMA AJANSI  8.OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
SERHAT KALKINMA AJANSI  8.OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 12:15:03
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 17:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?