23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Sıra beklemedi, kalp krizinden öldü

Göle İlçesindeki Belediyede Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan 46 yaşındaki Yılmaz Bağrıyanık, kollarındaki şiddetli ağrı nedeniyle muayene olmak için gittiği Devlet Hastanesinin kalabalık olması üzerine beklemekten sıkıldı. Eşinin tüm ısrarlarına karşın “Yarın sabah gelir muayene olurum” diyen Bağrıyanık, evinin önünde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Yılmaz Bağrıyanık’ın kalp kirizi sonucu yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Emekliliğine iki ay kala hayata veda eden evli ve 3 kız çocuk babası Yılmaz Bağrıyanık için uzun yıllar görev yaptığı Belediye Başkanlığı önünde bir tören düzenlendi. Eşinin bir süredir kollarındaki ağrıdan şikayet ettiğini belirten Neşe Bağrıyanık, “Kollarında ağrı vardı. Birlikte hastaneye gittik. Ancak çok kalabalıktı. Eşim sıra beklemeyip ‘gidelim yarın geliriz’ dedi. Ben her ne kadar ‘bekleyelim’ dediysem de durmadı. Evin önüne geldiğimizde bir an nefessiz kaldı sanki sonra yere yığıldı. Bağırıp yardım istedim. O sırada yoldan geçmekte olan Telekom hizmet aracı ile hastaneye götürdük. Ama yolda hayatını kaybettiğini söylediler. Üç çocuğumla yalnız kaldım” dedi.

Törenin ardından Yılmaz Bağrıyanık’ın cenazesi ilçe merkezine bağlı Okçuköyü mezarlığında toprağa defnedildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 12:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat bakış IP: 85.108.217.xxx Tarih : 23.06.2008 22:25:36

öncelıkle çok sevdigimiz bı abimizdi allah nur içinde yatırsın kederli ailesine sabırlar versin her zaman hatırlayacagız yılmaz abi seni.