22
Mayıs
2024
Çarşamba
ARDAHAN

Sosyal tesis hizmette

Ardahan'da Çevre yolu üzerinde yer alan akaryakıt, oto plaza, düğün ve konferans salonlarının yer aldığı çok amaçlı Gündoğdular Sosyal Tesisleri'nin açılışı yapıldı.

Açılışa, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Latif Tosunoğlu, çok sayıda yetkili ve vatandaşlar katıldı. Vali Tekmen, son bir ay içinde Ardahan'da 3 açılışa katıldığını söyledi.

Tekmen, ''Bu açılışlar beni ümitlendiriyor, demek ki, Ardahan'da ciddi bir gelişme var. Artık devlet yatırımlarının yanı sıra özel sektörde de hareketlilik ciddi bir hareketlilik var. Örneğin son bir ayda 3 açılışa katıldım. Bu hareketlilik her zaman devam edecektir. Bu konuda ben ümitliyim'' dedi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy’da yatırımını Ardahan'a yapanları tebrik ederek, “Bu tür yatırımların yapılması ilin ekonomisine katkı sunmaktadır. Bu tür tesislerin açılması bizleri de mutlu etmektedir. Örneğin şu anda açılışını yaptığımız akaryakıt, oto plaza, düğün ve konferans salonlarının yer aldığı Gündoğdular Sosyal Tesisleri gibi daha farklı amaçlara hizmet etmeyi hedeflenen diğer iş kolları ve fabrikaların açılması için diğer illerde yaşayan Ardahanlı işadamlarımızı güçlerini birleştirerek ilimize çok güzel ve ihtiyaç duyulan iş kollarında yatırım yapmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

ATSO Başkanı Latif Tosunoğlu’da, bu tesislerin herkes için örnek teşkil etmesi gerektiğini söyledi

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2011 Pazartesi 18:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?