18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Telekom binasını büyütüyor

TELEKOM ARDAHAN’DA HİZMET BİNASINI BÜYÜTÜYOR

Türk Telekom Ardahan İl Müdürü Hüseyin Genç, Ardahan Telekom Müdürlüğünün mevcut hizmet binasının büyütüleceğini belirterek, “500 metre kare çalışma alanına sahip olan hizmet binamız, bin 126 metre kare çalışma alanına kavuşacak” dedi.

Genç, yaptığı açıklamada, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesindeki Telekom’a ait merkez hizmet binasının hizmet yapmak için yetersiz kaldığını belirterek, mevcut binaya bitişik olarak yeniden bir bina yapacaklarını söyledi.

Genç, mevcut 3 katlı binanın 500 metre kare alana sahip olduğunu, ek yapılacak olan binayla birlikte hizmet binasının 4 katlı ve 1126 metre kare çalışma alanına kavuşacağını söyledi.

Genç, “Mevcut hizmet binamız 500 metrekare çalışma alanına sahip olması nedeniyle artık hizmet yapmakta yeterli olmuyor. Dolayısıyla, Telekom daha geniş ve daha modern bir binaya ihtiyaç duymaktadır. Bu vesileyle hizmet binamız hem genişleyecek, hem de modern bir bina olacaktır” diye konuştu.

Yapılacak olan ek binanın yaklaşık 1 milyon 500 bin TL ye mal olacağını ifade eden Genç, önümüzdeki Kasım ayında hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 17:17:04
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 19:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?