22
Mayıs
2024
Çarşamba
ARDAHAN

Terfi sınavları tamamlandı

DAN TERFİ SINAVLARI TAMAMLANDI

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen Dan terfi sınavları tamamlandı.

Türkiye genelinde düzenlenen dan terfi sınavları İstanbul, Ankara, İzmir, Malatya, Bursa, Samsun, Sivas, Diyarbakır, Mersin ve Antalya da yapıldı.

Samsun'daki Dan terfi sınavı Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. İmtihana katılacak sporcular önce katılım belgelerini imtihan komisyonuna sundular. Saygı duruşu ve okunan İstiklal marşının ardından Samsun Tekvando İl Temsilcisi ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Uzun yaptığı konuşmada sınav heyecanını bildiğini bu nedenle sakin olmaları konusunda sporculara tavsiyelerde bulundu.

Tekvandocular önce sorumlu oldukları pumseleri çizdiler. Pumselerde barajı aşan sporcular daryon, müsabaka ve yüksek vuruş kategorilerinden de geçerek toplamda 75 puan alan sporcular Dan terfisini almış oldular.

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Tekvandocular, dan imtihana giren üç sporcu da siyah kuşak birinci Pum aldılar.

İmtihan komisyonunun sıcak yaklaşımı sporculara adeta doping tesiri yaptığı için başarı derecesi de yüksek oldu. Başarı gösteren sporcuların kimlikleri tasdik edilerek sporculara verildi.

DAN TERFİ SINAVLARI TAMAMLANDI
DAN TERFİ SINAVLARI TAMAMLANDI
DAN TERFİ SINAVLARI TAMAMLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2011 Salı 13:29:03
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 15:26:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?