24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

THK'dan fahri hizmetlilere plaket

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından Posof Şubesi'nde uzun yıllar fahri görevlerde bulunan kişiler madalya ve plaketlerle ödüllendirildi.
Türk Hava Kurumu Posof Şubesi'nde 10 yıldan fazla hizmetlerde bulunan 3 kişiye altın rozet ve altın madalya, 7 kişiye ise gümüş rozet ve onur plaketi verildi. 

Posof kaymakamlık makamında düzenlenen plaket töreninde konuşan Türk Hava Kurumu Posof Şubesi Fahri Başkanı ve Posof Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, “ Fahri olarak bu göreve gönül vermiş insanlar olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türk Hava Kurumu'na toplamış olduğunuz yardımların bir kısmı tekrar ilçelerimizdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na aktarılıyor. Yapmış olduğunuz bu fahri hizmetler tekrar bölgemizdeki ar gelirli insanlarımızın gıda ve sağlık harcamalarına kullanılması da harcanıyor.” dedi. 

Türk Hava Kurumu Posof Şube Başkanı Fikret Demirci ise, “Türk Hava Kurumu'na gönülden desteklerini esirgemeyen ve yıllardır bu kuruma hizmet eden herkese şükran borçluyuz” diye konuştu. 

Türk Hava Kurumu Posof Şubesi'nde görevli ve kuruma vermiş oldukları fahri hizmetlerden dolayı; Türk Hava Kurumu Posof Şube Başkanı Fikret Demirci gümüş rozet, altın rozet, altın madalya ve onur plaketi, Yakup Erbilici'ye gümüş rozet, altın rozet ve altın madalya. Zekeriya Çelik'e Gümüş rozet ve altın rozeti, Zikri Yıldız'a gümüş rozet ve altın rozet, Reşat Özer'e gümüş rozet, İzzet Ekinci'ye gümüş rozet, kısa süre önce hakkın rahmetine kavuşan Mustafa Bozyiğit'in ailesine ise gümüş ve altın madalya verildi. Mustafa Bozyiği'in ödülünü eşi Dilfuruz Bozyiğit aldı.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 11:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?