24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

Vali köylere indi

Vali Selim Cebiroğlu, Posof İlçesi Türkgözü ve Armutveren köylerinde incelemelerde bulundu. 

Posof ilçesinde devam eden köy içme suları çalışmasını inceleyen Vali Cebiroğlu, Türkgözü Sınır Kapısı’ndaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Köylerde incelemelerde bulan Cebiroğlu, köyde suların sağlıklı akıp akmadığı konusunda kadınlara sorular sorarak bir süre sohbet etti. Köylülerden köyün sorunları hakkında bilgi alan Vali Cebiroğlu, eksikliklerin zamanında tamamlanması için gerekenin yapılacağın belirti.
Türkgözü köyünde incelemelerde bulanan Cebiroğlu, “Köyün altyapı sorununun biran önce tamamlanmasıyla vatandaşlarımız daha sağlıklı koşullarda yaşamını sürdürecektir. Hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı şekilde vatandaşların hizmetine sunulması için çabalıyoruz. Köylerin alt yapı problemleri sırasıyla yapılıyor. Bir çalışmayı bitirmeden değerine başlamak doğru değil. Sağlıklı hizmet alabilmek için kalıcı çözüm öretmeliyiz. Bu noktada Posof halkına teşekkür ediyorum. Devlet vatandaş işbirliğini en iyi şekilde uygulayan biri yapıya sahipsiniz. Hal böyle olunca da hizmetler zaman ve israf kaybı olmadan yapılıyor. Bir projeye ayrılan kaynakla da birkaç proje tamamla biliyor” dedi.
Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, daha sonra köy içme suyu depolarını gezerek depoların biran önce tamamlanması için gerekli talimatı verdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 11:58:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAVUZ ALTIPARMAK IP: 85.108.24.xxx Tarih : 30.08.2008 11:53:07

saygı değerli valim köylere inip posof ilçesinin köylerini gezmek ve incelemek çok güzel size ve ekibinize teşekür ederiz fakat ardahana 12 km yakın merkez köyü çamlıçatak köyünüde gezerek inceleyerek ardahan ilimizin merkez köyü çamlıçatak köyünün ardahana yakışmayacak halini görmenizi isteriz ve çamlıçatak köyüne siz büyüklerimizin elini uzatmasını bekleriz saygılarımla GEBZE-ÇAMLIÇATAK KÖYÜ DERNEK BAŞKANI . yavuz ALTIPARMAK