23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Vali Yıldırım KÖY-DES çalışmalarını denetledi

Ardahan Valisi Murat Yıldırım, Köy- des projesi kapsamında bu yıl içerisinde 250 kilometre köy yolunun asfaltlanacağını söyledi.


Vali Murat Yıldırım, devam eden köy-des çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında üstlenici firma yetkililerinden bilgi aldı.


Vali Murat Yıldırım ve İl Genel Sekreteri Hasan Dal, 2006 yılında stabilize yol bakım ve onarımı yapılan bu yıl asfalt döşenecek olan köy yollarını yerinde görmek ve eksiklikleri tespit etmek amacıyla Yokuşdibi, Sarıyamaç, Derindere,Yaylacık, Kocaköy, Alagöz köylerinde incelemelerde bulundular.

Köy-des projesini yürüten firmanın şantiyesini de ziyaret eden Vali Yıldırım, şirket yetkilisinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Ardahan Valisi Murat Yıldırım, “Yol yapımında oldukça titiz davranmalısınız. Herhangi bir aksaklığa meydan vermeden Ardahan halkına yakışır şekilde işin en kısa zamanda bitirilmesini istiyorum. Bölgede yaşayan halkımız artık bu tozun toprağın içinden geçerek evine gitmeyecek. Devam eden Köy-des projesi kapsamında bu yıl yaklaşık olarak 250 kilometre köy yolumuzun asfalt işini bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Ardahanlı vatandaşlarımız her şeyde olduğu gibi köy yolunun da en iyisine layıktır. Bunun için çalışmaları zamanında ve vakit kaybetmeden yapmalısınız.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 12:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tahaddin aydın IP: 88.233.201.xxx Tarih : 14.07.2007 14:53:43
sayın valim bu yol asfaltlama çalışmasından dolayı size ve emeği gecenlerden allah razı olsun. inşallah o günleride görürüz.yollara cakıl camurlu toprak değilde yolları asfalt görürüz ben şu an sizleri istanbuldan yazıyorum teşekkür eder saygılarımla