24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

Vali Yıldırım veda ziyaretlerine başladı

Son Valiler Kararnamesi'yle Merkez Valiliği'ne atanan Ardahan Valisi Murat Yıldırım, veda ziyaretlerine başladı.

Veda ziyaretinin ilkini Posof ilçesinde gerçekleştiren Vali Murat Yıldırım, Posof Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'ı makamında ziyaret etti.

Vali Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Ardahan'a hizmetimizi noktalıyoruz. Devlet hayatında, hizmetinde bunlar normal şeyler. Belli bir süre sonra görev değişikliği kaçınılmaz oluyor. Biz Ardahan'da görev süremiz olan 3 yılı doldurmak üzereyiz. 30 yıllık bir devlet hayatımız var. Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı derken 32 yılımız dolmuş. Ardahan hizmet olarak zor bir il. Serhat şehir Ardahan zor bir il. Büyük şehirlere uzak olması yanında kışı ağır olan bir il. Posof, gerçekten her yönüyle huzurlu bir ilçemiz. İlçenin tek talihsizliği nüfusunun azalması, göç vermesi. Köylerde nüfus kalmadı. Bundan dolayı birçok köyümüzdeki okullarımız kapandı. 20 yılda Posof'un nüfusu bayağı düşmüş. Devlet ve millet işbirliğini burada en iyi şekilde gördük" dedi.

Posof Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, veda ziyaretinde bulunan Vali Murat Yıldırım'a Posof anısı olarak çeşitli hediyeler verdi. Vali Yıldırım, Kaymakamlık ziyaretinden sonra ilçede bulunan adli ve askeri personele de veda ziyaretinde bulundu.

Vali Murat Yıldırım'ın 9 Mayıs Cuma günü Ardahan'dan ayrılacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 17:40:38
Güncelleme :1 Mayıs 2008 Perşembe 17:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?