18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Vali Yıldırım'dan bayram mesajı

Ardahan Valisi Murat Yıldırım, mübarek ramazan ayının Ardahan’da huzur içerisinde geçmesinden memnuniyet duyduğu söyledi. 

Ardahan Valisi Murat Yıldırım, “İçinde bulunduğumuz ramazan ayının bütün yurdumuzda olduğu gibi Ardahan’da da huzur içerisinde geçmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Emniyet makamlarımızın il ve ilçelerde güvenlik tedbirleri almaları ve Ardahanlı vatandaşlarımızın da buna riayet etmesiyle büyük bir rahatsızlık yaşamadan huzur içerisinde geçmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Yine bu ay içerisinde, sivil toplum kuruluşları ve vakıflar ramazan ayını fırsat bilerek fakir ve yardıma vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardımlar yapılıyor. Bu vesile ile Ardahan halkımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve emniyet teşkilatlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor nice bayramlara yetişmemizi temenni ediyorum.” dedi. 

Bu arada, beş günlük izne ayrılan Ardahan Valisi Murat Yıldırım'ın yerine Vali Yardımcısı Halil Karbuz'un vekalet edeceği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 14:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail balcı IP: 85.104.91.xxx Tarih : 18.11.2006 17:28:49
sayın valım hıcmı iş adamı arkadasınız yok ardahanın gelışmesını hıcmı ıstemıyorsunuz ardahana bıraz gılgı gopstersenız cok iyı olur neden ardahan da hap adamı olan işe gırıyor bence bu konulara tavız vermemenıoz gerekır.bence ardahanda tek gelısen bısey var oda halk oyunları oda kenan gunduzhev sayesınde kenan gunduzheve bıraz destek versenız ardahanın kulturunu daha da ilerılere tasır.tum ardahan haılkına slm