24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

Validen belediye başkanına ziyaret

Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, Posof Belediye Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit'i makamında ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Posof Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit, "1999 yılında öğretmenlik görevinden istifa ederek başkan seçildim. Herkesle barışık olmaya çalışıyorum. Oy verenle de, vermeyenle de aynı mesafede olmaya özen gösteriyorum. Hatta, oy vermeyenlere daha yakınlık gösteriyorum ki, belki bir daha ki seçimde oy verirler. Bizim hizmet anlayışımızda öncekileri karalama gibi bir niyetimiz hiç olmadı. Kendi yaptıklarımızın daha iyi olması için çabalıyoruz. Kıt kaynaklarla daha iyi hizmeti yapmanın gayretindeyiz" dedi.

Mevlana'nın bir sözü ile konuşmasına başlayan Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu ise, " 'Her gün göçmek ne güzel, Her gün yeni bir yere konmak ne güzel. Bulanmadan akmak ne güzel cancağızımız.' Bin yıl önceki düşünceye bak ne güzel demiş Mevlana. İlçenize girdim çok hoşuma gitti. Burada Batı standartlarında bir ilçe gördüm. Bunu söyleyeyim sizi tebrik ediyorum. Kurumlar arasında da koordineli bir çalışmanız varmış. Bu böyle olmalı. Her kurum buradaki gibi birbirine destek olmalı, birbirinin açığını yakalama derdinde olmamalı, birbirini kollamalı. Bu çok önemli. Posof'taki bu çalışma yönteminiz çok güzel. Sizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 15:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?