26
Mayıs
2024
Pazar
ARDAHAN

Validen işadamlarına çağrı

VALİDEN İŞADAMLARINA YATIRIM ÇAĞRISI

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Ardahanlı işadamlarının kente yatırım yapması için çağrıda bulunarak, “Ardahanlıların Ardahan'a sahip çıkması lazım” dedi.

Açıklamalarda bulunan Vali Mustafa Tekmen, Ardahanlı olup başka illerde faaliyet yürüten işadamlarını Ardahan'a yatırıma davet etti. Gerek Ardahan'dan gerekse de başka illere gittiğinde her zaman oradaki Ardahanlı işadamlarına çağrıda bulunup diyaloga girdiğini ifade eden Vali Tekmen, işadamlarının kente yatırım yapmaları için gayret gösterdiklerini kaydetti. Ardahanlıların Ardahan'a sahip çıkmasını isteyen Tekmen, ''Ardahan'ın geleceği var. Sonuçta Ardahan Gürcistan'a sınırı olan bir il. Gürcistan ile Orta Asya'ya açılan bir il. Bunu özellikle dışarıdaki Ardahanlı işadamlarının değerlendirmelerini istiyorum'' dedi.

Yatırım yapılması halinde işadamlarına kolaylık tanıyacaklarını da ifade eden Tekmen, ''Yabancı birisi Ardahan'a yatırım yapacaksa biz ona devlet olarak her türlü kolaylığı sağlarız. Çünkü bizim amacımız Ardahan'ın çıkarıdır. Bizim amacımız Ardahan'ın her alanda gelişmesini sağlamaktır. Bu bölgelerin zamanla çok değer kazanacağını görüyorum. Dolayısıyla yatırımda gecikmemek gerekir diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 09:01:00
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 11:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?