19
Mayıs
2024
Pazar
ARDAHAN

Vekiller çiftliği

CHP’li Ensar Öğüt’ün başkanlığını yaptığı ’SS Ankara Çiftlik Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin tanıtım broşürleri milletvekillerine gönderildi. Kooperatif yeri olarak da Ankara İstanbul yolu üzerindeki Eryaman kavşağı tercih edildi.
Tanıtım broşüründeki üst yazıda, ’Kooperatif denince ilk akla gelen güvendir. Sonra kaç paraya ve ne zaman biter diye insanların aklına sorular gelir. Bu nedenle biz de, kooperatif anlayışının dışında, güvene dayalı samimi bir proje geliştirdik. Milletvekili olan her arkadaşımız süzgeçten geçmiş, topluma kendisini kabul ettirmiş çok önemli insanlardır’ denildi.

600 dönüm arsa üzerine toplam 300 üye kaydı yapacak kooperatif, her üyeye 2 evlik, 2 bin metrekare arsa verecek. Arsa bedeli olan 16 milyar lira da 26 Aralık 2004 tarihine kadar ödenecek. Çiftlik sitesinde, spor, eğitim, sauna, modern hamam ve sağlık merkezi, ibadet ve dini esaslara uygun kurban kesim yerleri olacak. Site sınırları içinde kurulacak olan mini çiftlikte de site sakinleri, hormonsuz sebze üretimi yapabilecek.

Haber: Şerife ÜSTÜNER - Akşam Gazetesi

Ardahan
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2004 Çarşamba 00:24:50
Güncelleme :20 Kasım 2004 Cumartesi 15:21:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?