18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Yeni il yönetimi açıklandı

ARDAHAN AK PARTİ YENİ İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ardahan İl Başkanlığı görevine atanan Yunus Baydar, il yönetim kurulunu açıkladı.

Baydar , parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve partinin yetkili kurullarınca il başkanı olarak görevlendirildiğini , akabinde de il yönetim kurulu üyelerinin belirlendiğini açıkladı. Yönetim Kurulu üyelerini belirlerken, Milletvekili, Belediye Başkanları, Parti Meclis üyelerinin fikirlerini de aldığını belirtti. Kendilerine verilen görevi hiçbir ayrım yapmaksızın teşkilatları bir ve bütün olarak kucaklayacak anlayışla yerine getirmek için büyük bir gayret içinde çalışacaklarını kaydeden Baydar , AK Partilileri birleştiren ortak değer ve hedeflerimiz var. Yeni kurulan Yönetim kurulumuzla Geçmiş çalışmalarımız, emeklerimiz ve fedakârlıklarımız var. Ortak hedefimiz hiç kuşkusuz Ardahan’ımıza ve insanımıza hizmettir. Bu hedefe birlik ve beraberlik içinde, teşkilat faaliyetlerimizi partimizin kurumsal yapısı çerçevesinde titizlik ve özveriyle çalışarak ulaşacağız." dedi.

Teşkilatının bütün faaliyetlerinde ve yönetim kurulunun belirlenmesinde amaçlarının her şeyin en iyisini ve en güzelini yapmak olduğunu dile getiren Baydar, aynı anlayışla yola devam edeceklerini bildirdi.

Yeni dönemde herkesi yeni sayfanın sorumluluk ve bilincine göre hareket etmeye davet eden Baydar , "Asıl olan AK Parti'nin ve Ardahan’ın kazanmasıdır. Öyleyse bundan sonra 'Durmak yok, yola devam, hizmete devam' diyoruz. Hiç kuşkunuz olmasın, Ardahan’ımızın önü açıktır.'' diye konuştu.

Yunus Baydar’ın başkanlığındaki yeni yönetim kadrosu ise şu isimlerden oluştu: Erol Solmaz, Mükerrem Kargı, Ayla Yağmur, Yusuf Aydın, Seçkin Yılmaz, Yasin Koç, Ayhan Balcı, Haşmet Akdeniz, A.Rahim Gökdemir, Meryem Gündüzhev, Mevlüt Çalışkan, İsmet kaya, Çetin Derin, Temel Aydın, Kürşat Aktaş, Şerafettin Aydın, Mahmut Toprak, İbrahim Askeroğlu, Necattin Çaydaşı, Niyazi Boy, Bulut şenel, Gürbüz Sarıtaş, Mehmet Iğdır, Sadettin Balıkçı, Sonnur Uğurlu, Sunay Avşar, Kirman Yeşilyurt,Onur Koç, Nevruz Şit.Yeni yönetime giren isimler oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 11:17:01
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 13:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?