23
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Gençlik Merkezi hizmete açıldı

Ardahan Gençlik Merkezi, Vali Murat Yıldırım tarafından hizmete açıldı. 

Özel İdare binası 4. katında faaliyetlerini sürdürecek olan Ardahan Gençlik Merkezi'nin açılışı, Vali Murat Yıldırım tarafından yapıldı. 

Açılışta bir konuşma yapan Vali Yıldırım, "Ardahan'ın yıllardır ihtiyacı olan Gençlik Merkezi'nin açılışını yapmaktan son derece mutluluk duydum. Gençlik Merkezi denince akla okul çağındaki öğrenciler geliyor. Oysa eğitimini tamamlamış, iş hayatına atılmış birçok gencimiz olduğunun unutulmaması gerekir. Bu gençlerimiz de hizmetlerden faydalanabilecektir. Kendisini genç hisseden herkese, Gençlik Merkezi'nin kapıları sonuna kadar açıktır. Ardahan'da yaklaşık, bine yakın genç nüfusu bulunuyor. Ne var ki bu gençlerimizin Ardahan'da bir hayli fazla olan kıraathanelerde vakit öldürdüklerine şahit oluyoruz. 

Bu sağlıksız ortamlarda yasaların suç saydığı kumar ve benzeri faaliyetlerde bulunduklarını duyuyoruz. Buralara giden gençlerimizi sağlıksız ortamlardan kurtararak, kötü alışkanlıklar kazanmamaları için, bu gibi temiz ortamlarda kültür ve sanat faaliyetlerinde bulunabilecekleri yerleri açmamız gençlik açısından önemli gelişmedir. Satranç ve masa tenisi gibi oyunlar oynayabilecekleri, kitap okuyabilecekleri, genç arkadaşlarıyla sohbet ortamları bulabilecekleri, çay içebilecekleri bir ortamı onların hizmetine açmaktan son derece mutluyum. Ardahanlı gençlerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2006 Çarşamba 19:15:49
Güncelleme :29 Mayıs 2006 Pazartesi 19:21:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BARIŞ ERARSLAN IP: 88.224.36.xxx Tarih : 2.06.2006 20:15:28
sayın valimiz inşallah yabacı uyruklu kadınlarıda serhat şehrine girişini yasaklar sayın valimzle gurur duyuyoruz bir ardahanlı olarak tüm ardahanlı hemşerilerimede saygılar sunuyorum