18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Devlet hastanesine yatırım

Ardahan Devlet Hastanesi'nde kurulan Tomografi Merkezi törenle açıldı. 

Ardahan Devlet Hastanesi'ne 1 milyon 500 bin YTL'ye alınan Tomografi cihazı, düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu. Törene Ardahan Valisi Murat Yıldırım, AK Parti Ardahan Milletvekili Kenan Altun, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Devlet Hastanesi'ndeki programda konuşan Vali Murat Yıldırım, "Son atamalarla Ardahan'a 19 uzman doktor geldi. Uzman sıkıntımız 1-2 branş dışında kalmadı. Hastanemizin tomografi alanındaki sıkıntıların aşılması için de bu cihaz alınarak bugün hizmete sokuyoruz. Ardahanlı vatandaşlarımız en ufak bir hastalık için artık il dışına giderek zaman kaybetmeyecektir" dedi. 

AK Parti Milletvekili Kenan Altun ise, hükümetlerinin Ardahan'daki yatırımlar için gerekli desteği esirgemediğini söyledi. Altun, "Bugün burada hizmete soktuğumuz tomografi cihazının parasıyla belki 3 sağlık ocağı yapılırdı. Ardahan'a ne yapılması gerekiyorsa onu yapmanın gayretindeyiz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2006 Pazartesi 13:34:04
Güncelleme :3 Haziran 2006 Cumartesi 14:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat anıl ODABAŞI IP: 85.108.90.xxx Tarih : 1.07.2006 23:37:37
ardahana getirtilen tomografi cihazının getirtilmesine vesile olan sayın valimize ve millet vekilimize burdan kendi adıma teşekkür ediyorum. çünkü hepimizin bildigi gibi toplumu başarıya refaha ulaştıran saglık ve egitim alanındaki yeniliklerdir egitimin ve saglıgın olmadıgı yerde toplumda huzursuzluk sıkıntı anlamsız kargaşalar ortaya cıkar.ve bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için egitime saglıga millet olarak önem vermemiz ve önem verenlerin daima arkasında olmamız gerekir.