22
Mayıs
2024
Çarşamba
HANAK - ARDAHAN

Ardahanspor rehin kaldı

Ardahansporlu futbolcu ve teknik yöneticiler, devre arası kamp için geldikleri İstanbul Beyoğlu'ndaki öğretmenevinde 6 bin 500 YTL faturayı ödeyemeyince rehin kaldı. 

Ardahanlı işadamlarına güvenerek kamp için kent dışına çıktıklarını belirten Kulüp Başkanı Erkan Şahmar, "Parayı ödeyecek gücümüz yok. Çaresiz kalırsak, futbolcuları öğretmenevinden kaçıracağım" dedi. 

Ardahan Süper Amatör Ligi'nde ilk yarıyı lider kapatan Ardahanspor, devre arası kampı için 10 gün önce İstanbul'a geldi. Beyoğlu Öğretmenevi'ne yerleşen 14 futbolcu ve teknik heyetten oluşan kafile, Kasımpaşa ve Sarıyer'le özel maç yaptı. Ancak Ardahanlı işadamlarından destek sağlamak için İstanbul'da kampa giren Ardahanspor, barınma ve yemek giderlerini bile ödeyemedi. Ardahanspor Başkanı Şahmar da şunları söyledi: 

"Amatör kümede mücadele eden Ardahanspor'un 3. Lig'e çıkabilmesi için çaba harcıyoruz. Kulübün maddi sorunlarını çözmek amacıyla İstanbul'da Ardahanlı işadamları, siyasetçi ve bürokratları bir araya getiren yemekli toplantılar düzenledik. Bu toplantılarda birçok işadamı yardım sözü verdi. Ancak verilen sözler tutulmadı. Öğretmenevine 11 günlük kamp gideri olarak 6 bin 500 YTL borcumuz var. Öğretmenevinde rehin kaldık. Çaresiz kalırsak, futbolcuları kaçıracağım. Önümüzdeki hafta sonu amatör küme maçları başlıyor."

Milliyet
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 10:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?