22
Mayıs
2024
Çarşamba
HANAK - ARDAHAN

Kaz festivalinin sponsoru

Ardahanlı iş adamı ve hafta sonu düzenlenen Ardahan Bal Festivali'nde festival ağası seçilen Fatih Sinan Yılmaz, Hanak ilçesine yaptığı katkılardan dolayı Hanak belediyesi tarafından bir caddeye isminin verileceği bildirildi.

9 Ağustos 2007


Konu hakkında bir açıklama yapan Hanak Belediye Başkanı Harun Tankoç, “Değerli hemşehrimiz, iş adamı Fatih Sinan Yılmaz'ın ilçemize yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı isminin ilçemizdeki bir caddeye verilmesi kararı aldık. İlçemize yaptığı park ve alt yapı çalışmalarına yaklaşık 80 bin ytl tutarında bir destek sağladı. İş adamımızın bu davranışına karşılık belediye olarak Hanak ilçemiz Park Caddesi'nin ismini değiştirip Fatih Sinan Yılmaz Caddesi olarak koyacağız. İlçemize yaptığı parkın ismine de Fatih Sinan Yılmaz Sevgi Parkı olarak isim vereceğiz. “dedi.


Başkan Tankoç:”Hayırsever işadamımızın ilçemize verdiği destekler devam ediyor. Aynı cadde üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Camisi'nin minaresini de yapmak için bize söz verdi. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı biz bu işadamımızı başımızı tacı yapacağız. İş adamımızın yardımları bununla da kalmayacağını düşünüyoruz. Gelecek yıl ilçemizin adına Kaz Festivali düzenlemek için sponsor olma sözü verdi” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 11:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?