19
Mayıs
2024
Pazar
POSOF - ARDAHAN
Belediye Sayfaları

Bedrettin Çakıcı güven tazeledi...

AK Parti Posof İlçe Teşkilatı kongresi sonunda Bedrettin Çakıcı güven tazeledi.
Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığı'nı AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'in yaptığı kongreye Ardahan Milletvekili Kenan Altun da katıldı. Kongrede konuşan Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, "AK Parti hükümetinin iktidara gelmesiyle ne sağcının ne de solcuların hayal bile edemeyeceği büyük bir değişim ve gelişim sağlayarak ülkede ekonomiye can vermiştir, halkına değer vermiştir. Hükümetimiz sosyal devlet olma yolundaki kararlılığı karşısında sosyal güvenlik konularında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sosyal devlet olma demek fakir vatandaşın yeşil kartıyla hasta haneye gittiğinde bir memur gibi saygı görerek tedavi olmasını sağlamaktır. Doğacak çocuk anne karnına düşmesiyle 18 yaşına kadar sigortalı olması demektir" dedi.
AK Parti Posof İlçe Başkanı Bedrettin Çakıcı da kongrenin yapılışından bu yana yaklaşık 3 yıllık bir süreç yaşadıklarını hatırlattı. Çakıcı, "Bu zaman dilimi içerisinde teşkilatımız, bir mahalli seçim yaşadı. Yeni bir teşkilat olmamızdan kaynaklanan bazı eksiklerimizin olmasına rağmen iyi bir sınav verdiğimiz kanaatindeyiz. Yapılan yerel seçimlerde, belediye başkanlığında, partimiz yüzde 42 oy oranına rağmen seçilme başarısını gösteremedi. Belediye meclisi üyeliğinde aldığımız oy oranı yüzde 45 olup, 3 belediye meclis üyesi, belediye yönetimine taşınmıştır. İl genel meclisi seçiminde Posof genelinde alınan oy oranı yüzde 44 olup, ilçemizin il geneldeki 2 kontenjanın ikisini de partimiz alarak, büyük bir başarı elde etmiştir" diye konuştu.
Daha sonra tek listeyle yapılan seçimlerde İlçe Başkanı Bedrettin Çakıcı, 400 delegeden kongreye katılan 209'unun oyunu alarak tekrar seçildi.
.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 01:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Başkan IP: 85.102.144.xxx Tarih : 6.04.2006 14:28:06
Değerli başkanımız Bedrettin ÇAKICI nın İlçemiz adına güzel projelere imza attığına ve atacağına inancımız tamdır Güven tazelemesi de bunun bir göstergesidir.Kendisine başarılar dilerim