19
Mayıs
2024
Pazar
POSOF - ARDAHAN
Belediye Sayfaları

Kaymakama yemekli veda

İçişleri Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan kararnamesine göre, Tunceli Vali Yardımcılığına atanan Posof Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar için veda yemeği düzenlendi.


Posof Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit tarafından Posof Lisesi Pansiyonunda organize edilen veda yemeğine Posof Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar başta olmak üzere Posof İlçesi'ndeki bütün kurum amirleri ve birçok esnaf katıldı.


Yemekte konuşan Posof Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit, "Bizim ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Türkiye genelinde hep atanmışlarla seçilmişler arasında bir huzursuzluk ve çekişme vardır. Posof ilçemizde böyle bir durum söz konusu olmadı.

Atanmışlarla seçilmişler olarak hiçbir ayrım yapmadan ilçemiz için, halkımız için el birliği ile hep beraber çalışma içerisinde olduk. Sayın kaymakamımız ilçemize geldi, başta belediye olmak üzere köylerdeki vatandaşa kadar herkes ile iyi diyalog kurma yardımcı ve destek olma gayreti içerisinde oldu. Kendisine teşekkür ediyor ve gideceği yerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Posof Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ise, " Görevimizin gereğini yerine getirme gayreti içerisinde olduk. İki yıl çabuk geçti. Kaldığımız yeri iyi yapan insanlarıyla güzel. Bizim anlayışımızda hizmeti kim yaparsa yapsın, bu millete hizmettir.

Devlet bize bir kısım sorumluluğumuzu kullanmak için yetkiler verdi. Tek gayemiz amacımız hizmetlere daha iyi nasıl yaparızdır. Burada kaldığım süre içerisinde görevimizi iyi yaptıysak ne güzel. Hiçbir zaman idam olmadı her şeyi ben daha iyi bilirim ve yaparım diye.

Herkesten bir şeyler öğrenme çabası içerisinde olduk. Herkesin bakış acısından bakmaya görmeye ve analiz ederek daya iyisini yapmaya çalıştım. Ne yaptıysak kamunun kaynaklarıyla bu millete yaptık. Kişisel olarak bir şey yaptık desek doğru olmaz. Her şeyi birlikte ekip olarak yaptık. Kamu hizmeti süreklilik gerektiriyor. Hizmet tekdir bizlerde parçasıyız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 10:29:49
Güncelleme :19 Ağustos 2008 Salı 10:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?