1
Haziran
2024
Cumartesi
POSOF - ARDAHAN
Belediye Sayfaları

Web tasarım kursu açıldı

Posof Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan ‘Web Tasarım’ kursuna Posof Kaymakamı Muammer Köken ile birlikte 20 kişi kayıt yaptırdı.

Halk Eğitim Müdürlüğü Reşattin Üstün, “Dünyada hızla gelişen internet ve internet erişimlerinin daha da hızlı bir şekilde takip edilmesine paralel olarak Web Tasarım kursu açılmasının gerekliliği ortaya çıkmıştır. Özellikle resmi kurumların ait web sitelerinin kurulmasına yardımcı olmak için yeterli bilgi ve donanıma sahip olma ihtiyacı duyulmaktadır. Çağımız bilgi ve teknolojiyi kullanma ve ayak uydurma çağıdır. Bu kursun açılmasıyla bilgisayar kullanımına paralel olarak web sitesi kurma ve yönetme için de gereken alt yapının oluşturulmasına yardımcı olmaktır. Kurumlarımızdaki çalışan personel ve isteyen vatandaşlarımıza yönelik açılan kursa 20 kişi katılmaktadır. Kurs süresi hafta içi ve dört gündür. Mart ayına kadar bu kurs devam edecektir. Kursiyerlerin kursa devam etmeleri sonunda ‘Web Tasarımı Sertifikası’ verilecektir” denildi.

Posof Öğretmen evi ve Sanat Okulu İnternet Salonunda açılan ‘Web Tasarım Kursuna’ Posof Kaymakamı Muammer Köken ile birlikte 20 kişi katılıyor

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 12:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?