24
Mayıs
2024
Cuma
KARLIOVA - BİNGÖL
Belediye Sayfaları

Emniyetten huzur toplantısı

KARLIOVA'DA HUZUR TOPLANTISI

Bingöl'ün Karlıova İlçe Emniyet Amirliği tarafından düzenlenen huzur toplantıları ile halkın yaşadıkları sorun ve sıkıntılar dinlendi.

Karlıova İlçe Emniyet Amirliği tarafından 'Polis-vatandaş el ele' sloganı ile başlatılan çalışmalar kapsamında halkın yoğun olduğu mekanlarda huzur toplantıları yapılıyor. İlçe merkezinde bulunan bir kafeteryada yapılan toplantıya Kaymakam Eşref Yonsuz, İlçe Emniyet Amiri Samim Bulut, kurum amirleri, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlara ikramların yapıldığı toplantıda bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, amaçlarının halka en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Yonsuz, "Bizler vatandaşın huzur ve rahatı için varız. Yaşadığınız sorunları bizimle paylaşarak çözüm için gerekli çalışmaları birlikte yaparız. Devlet ile halk el ele verip birlikte iyi hizmetler yapmalıyız" dedi.

Toplantıya katılan vatandaşlar teker teker söz alarak karşılaştıkları sorunları anlattı. Vatandaşların yaşadıkları sorunların ortadan kaldırılması için imkanları nispetinde gerekli her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını dile getiren İlçe Emniyet Amiri Samim Bulut ise, kapılarının her zaman halka açık olduğunu söyledi. Bulut, "İlçemizde huzur ve asayişi temin etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizin huzurunuz için çalışıyoruz. Halkın mutluluğu ve refahı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sizlerle el ele verip sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Ne olursa olsun, her zaman sorunlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Sizlerden gelen öneri ve talepler doğrultusunda sorunları çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Polis olarak her zaman halkın yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Huzur toplantılarının her ay düzenli olarak yapılacağı ve vatandaşlardan gelen sorun ile taleplerin gerekli mercilere iletilerek çözüm yollarının aranacağı bildirildi.

KARLIOVA'DA HUZUR TOPLANTISI
KARLIOVA'DA HUZUR TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 14:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?