17
Mayıs
2024
Cuma
KARLIOVA - BİNGÖL
Belediye Sayfaları

Karlıova'da kardeş acısı

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde hayvan otlatan bir kişi, sarkan yüksek gerilim hattına dokununca elektrik akımına kapıldı. Ağabeyinin akıma kapıldığını gören 10 yaşındaki kardeşi ise kriz geçirdi.


Edinilen bilgiye göre Karlıova İlçesi Kantarkaya Köyü kırsalında hayvan otlatmaya giden 14 yaşındaki Veysi Doğan ve 10 yaşındaki kardeşi Abdulselam Doğan, yüksek gerilim hattının geçtiği noktada dinlenmek amacıyla bir süre oturdular.

Elektrik tellerinden birinin yere sarktığını gören Veysi Doğan, tele dokununca elektrik akımına kapıldı. Ceryana kapılan ağabeyini gören 10 yaşındaki Abdulselam Doğan ise korkudan krize girdi. Olayı fark eden köylüler, 2 kardeşi Karlıvo Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı.

Hastanede yapılan ilk müdahale sonrasında vücudunun çeşitli yerleri yanan ve hayati tehlikesi bulunan Veysi Doğan, Erzurum Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, ağabeyinin durumu karşısında kriz geçiren Abdulselam Doğan ise Karlıova Devlet Hastanesi'nde müşahade altına alındı.

BİNGÖL - İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2004 Pazar 15:58:47
Güncelleme :17 Mart 2005 Perşembe 15:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İBRAHİM YILDIRIM IP: 85.96.174.xxx Tarih : 30.05.2006 16:59:56
Ben bu olay esnasında oradaydım.yaralanan kişi benim arkadaşımdı.adı veysi doğan değil veysi doğudur kendisi yeni diyarbakırdan gelmişti daha banyo yapmamıştı veysi olaydan sonra 2 ayağını ve 1 kolunu kaybetti ben sonra kaç kere ziyaret ettim o yine eskisi gibi çok mutluydu hayattan hala bıkmamıştı şu anda o köyden taşındılar ama hala görüşüyoruz allahtan ailesine sabır diliyorum