25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARLIOVA - BİNGÖL
Belediye Sayfaları

Vali onuruna yemek verildi

VALİ ONURUNA YEMEK VERİLDİ

Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki bütün köyleri dolaşarak sorunları yerinde tespit eden Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun onuruna yemek verildi.

Karlıova ilçesi kontenjanından seçilen İl Genel Meclisi Mehmet Avlı, birçok köylerinin Cumhuriyet tarihinde ilk defa vali gördüğünü ve bu duyarlılığından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu onuruna yemek verdiğini söyledi.

Always Lokantası'nda verilen yemekte bir konuşma yapan Mehmet Avlı, Vali Balkanlıoğlu ile birlikte ilçeye bağlı bütün köyleri teker teker dolaşarak halkın sorunlarını yerinde tespit ettiklerini dile getirdi. Avlı, "İlçemize bağlı birçok köy Cumhuriyet tarihinde ilk defa vali gördü. Bu duyarlılığı gösterip bütün köyleri teker teker dolaşan ilimizin Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na tüm köylülerimiz adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra ilimizde görev yapacak valilerin de bu duyarlılığı göstermesini bekleriz" dedi.

"SORUNLARI ÇÖZMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

Yemekte bir açıklama yapan Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise, kapılarının ve gönüllerinin her zaman vatandaşa açık olduğunu söyledi. Makamda oturmaya değil, hizmet etmeye geldiklerini ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Bizim kapımız ve gönlümüz her zaman vatandaşlara ve muhtarlara sonuna kadar açıktır. Ziyaretimin amacı köylerimizdeki vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde görüp çözüm üretmektir. Köylerimizde yaşanan sorunları çözmek boynumuzun borcudur. İhtiyaçlar dahilinde sorunları çözmeye çalışacağız. Karlıova ilçemizin bütün köylerini ziyaret ettim. Köy ziyaretlerimizde de köylülerimiz bizi çok güzel karşıladı. Ziyaretler esnasında tespit ettiğimiz problemleri imkanlar dahilinde çözüyoruz. Bizim çözemediğimiz konuları da ilgili bakanlıklara iletiyoruz" şeklinde konuştu.

Yemeğe Vali yardımcıları Abdulaziz Aydın, Ahmet Odabaş ve Barış Demirtaş, Bingöl İl Jandarma Alay Komutanı Zafer Karataş, Emniyet Müdürü Ahmet Uzunçakmak, Karlıova Kaymakamı Eşref Yonsuz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Işık, AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay ve Karlıova ilçesine bağlı köy muhtarları katıldı.

VALİ ONURUNA YEMEK VERİLDİ
VALİ ONURUNA YEMEK VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 13:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?