20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAYLADERE - BİNGÖL

Vekillerin teşekkür haberi

22 Temmuz milletvekili seçiminde yüzde 71 oranında aldıkları oylarla Türkiye rekoru kıran Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl milletvekilleri teşekkür turlarına çıktılar.

25 Temmuz 2007

Milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, daha önce oy istemek için gittikleri bölgelere bu kez teşekkür turları atıyorlar. Gittikleri Solhan ilçesinde seçmenlere teşekkür eden milletvekilleri, halkın kendilerine verdikleri tüm yetkileri sonuna kadar kullanacaklarını ifade ettiler. Her yere ve her kesime eşit hizmet aktaracaklarını ifade eden vekiller, ilçeler arasında en çok oy aldıkları Solhan halkına minnettar olduklarını belirtiler. Milletvekillerine sorunlarını aktaran vatandaşlar, özellikle ilçede elektrik kesintilerinin olduğunu belirterek; "Biz sizin ampullerinizi yaktık. Siz de bizim ampullerimizi yakabilecek misiniz? Biz sizleri Ankara'ya göndermek için elimizden geleni yaptık. Ankara bizim için ne yapacaksınız, bekleyip göreceğiz" diyerek hizmet beklediklerini ifade ettiler.

Kendilerine oy veren, vermeyen herkese teşekkür ettiklerini tekrarlayan vekiller ise, Bingöl'ün hak ettiği hizmeti göreceğine söz verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 13:29:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?