8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

"Gençler, en büyük umudumuz!"

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Bitlis'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılmasıyla başlayan kutlama programına daha sonra 8 Ağustos Stadı'nda devam edildi.

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve Alay Komutanı Jandarma Albay İhsan Sarı, katılanların bayramlarını kutladılar.

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, yaptığı konuşmada Ulu Önder Atatürk devrim ve ilkelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) iradesine dayanarak hayata geçirdiğini belirtti. Vali Yılmaz, 'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir' ilkesi Cumhuriyet tarihimizin temeli olduğunu belirterek, “Siz gençler Türkiye'nin geleceğisiniz, sizler bizlerin en büyük umudusunuz, sizler ülkemizi Atatürk'ün gösterdiği ileri medeniyetler seviyesine taşıyacaksınız” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz'ın da bir konuşma yaptığı törende, hafta çerçevesinde düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ardından gösteri grupları hazırladıkları gösterilerini sundular.

Törene Vali Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Alay Komutanı Jandarma Albay İhsan Sarı'nın, yanı sıra Vali Yardımcısı İsmail Ayhan Tavlı, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen tören okulların folklor ekiplerinin gösterileri ile sona erdi.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 17:27:01
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 22:23:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?