2
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

3 çocuğuyla kayıplara karıştı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde kayıplara karışan anne ve 3 çocuğundan 6 gündür haber alınamıyor.

Tatvan ilçesi Aydınlar Mahallesi Zirai Donatım Caddesi'nde ikamet eden ve kalorifercilik yaparak geçimini sağlayan Kesim Korkunçveren (33), 30 Aralık 2011 Cuma günü akşam saatlerinde kayıplara karışan eşi ve 3 çocuğunun hayatından endişe ettiğini söyledi.

Korkunçveren, olay günü akşam üstü saat 16.00 sıralarında eşi Ayten Korkunçveren'in (30) kendisini arayarak, "Sen beni ailem ve kardeşlerimden ayırdın. Bundan sonra ben de yokum" dedikten sonra çocukları Şeyda (8), Simanur (4) ve Ahmet (6) ile birlikte ortadan kaybolduğunu söyledi.

10 yıllık evli olduklarını anlatan Korkunçveren, "Eşimin ve çocuklarımın kayboldukları gün arkadaş veya akrabalarına gitmiş olabileceklerini düşünerek sabaha kadar bekledim ancak dönmediler. Eşimin ailesinin yanına da gitmediğini öğrendikten sonra Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne durumu bildirdik. Ancak üzerinden 6 gün geçmesine rağmen eşim ve çocuklarımdan hiçbir haber alamadık. Yerini bilen ya da görenlerin Allah rızası için bizlere haber vermelerini bekliyorum" dedi.

Kayıplara karışan Ayten Korkunçveren'in ağabeyi Sabahattin Eren Sayın da, "6 gündür her tarafa haber saldık ancak hiçbir gelişme yok. Kız kardeşim ve yeğenlerimin hayatlarından endişe etmeye başladık. Haber alamadığımız için de kaçırıldılar mı yoksa kaçtılar mı, tereddütte kaldık. Yetkililerden bir an önce kardeşim ve yeğenlerimin bulunması konusunda yardım bekliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2012 Perşembe 16:00:37
Güncelleme :17 Ocak 2012 Salı 14:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?