1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

3 yıldızlı otel sözü

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Bitlis'teki tüm YİBO'ları onarımdan geçireceklerini belirterek, "YİBO'ları 3 yıldızlı otel haline getireceğiz" dedi. 

Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, 2001 yılında dönemin milletvekili Edip Safter Gaydalı tarafından Bitlis'in Hizan ilçesi Bölükyazı Beldesi'ne yaptırılan Bölükyazı Tekel Yatılı İlköğretim okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Okulun her köşesini gezen Korkmaz, öğrencilerle de yakından ilgilendi. Bu yıl tüm YİBO'ları onarımdan geçireceklerini belirten Korkmaz, "Bu yılki en büyük hedeflerimiz bütün okulları öğrencilerin evlerinden daha cazip hale getirmek ve devamsızlığa hiç tolerans tanımamaktır. 2001 yılında yapılan okulumuz toplamda 280 öğrenci kapasiteli olup toplamda 15 öğretmenle eğitim veriyor" dedi. 

Okula gelmeyen tek bir çocuğumuzun kalmaması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Korkmaz, "Biz çalışmalarımız doğrultusunda gerekirse ailelerin evlerine girip öğrencileri evlerinden çıkaracağız. Yatılı okullarımızı elden geçirip evlerinden daha cazip hale getireceğiz. İldeki tüm YİBO'larımızın 3 yıldızlı otelden farkı olmayacak" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 12:25:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?