1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

30 yıllık öğretmene plaket

Bitlis'in Ahlat ilçesi'nde emekliye ayrılan 30 yıllık öğretmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

Bitlis'in Ahlat İlçesi Alparslan İlköğretim Okulu Müdiresi Şükran Akyürek'e 24 Kasım Öğretmenler Günün de emekliye ayrılmasından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ tarafından bir plaket verildi. Oldukça duygulu anlar yaşanan törende, Şükran Akyürek' meslektaşları tarafından ayakta alkışladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ, 30 yıllık meslek hayatında başarı sergileyen Şükran Akyürek'e eğime verdiği katkılardan dolayı plaket takdim ettiklerini söyledi.

Törenin ardından İHA muhabirine açıklama yapan Şükran Akyürek, oldukça duygulandığını belirterek; "Öğretmenin hammaddesi insandır. Öğretmen fedakar, öğretmen sevgi doludur. Öğretmenlik, meslekler içinde en onur en guru verici olanlarındandır. Hayata bir daha gelsem yine öğretmen olurum. Bugün burada, öğretmenler gününü kutlarken sevincimi, bir taraftan da meslekten ayrılmanın hüznünü yaşarken, yeni göreve başlayan öğretmenlerle de ilk görev heyecanımın duygularını yaşadım" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlen plaket törenine Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hakan Sayılan, kamu kurum amirleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 16:11:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDAL SEPET IP: 85.104.204.xxx Tarih : 4.12.2008 11:24:39

deyerli öğretmen arkadaşlar eyer bu mesleği seviyorsanız eğtimin engüzeli fedakardir öğretmenlik meslekler içinde en onur en gurur verici olanlarındadır ama bu güzel mesleğin kiymetini bilene tabiki ben bu arada o kadar insan gürdüm,öğretmen,doktor,hemşire,ama ben şükran hucam kadar cesaretli birini görmedim.o bir melek o bir göl yeni atanacak siyaset hayatina başarilarin devamini dilerim.