1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

8 Ağustos Tüneli'ne 20 milyon ödenek

Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, 8 Ağustos Tüneli ve çevre yolu için yaklaşık 20 milyon YTL ödenek geldiğini belirtti.

Vali Atbaş, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün kontrolünde, Yüksek Planlama Kurulu kararıyla sürdürülen tünel ve çevre yolu çalışmalarının, aktarılan ödenekle büyük bir hız kazandığını söyledi.

Delme işlemi biten, iç dizayn ve çevre yolu çalışması yapılan 8 Ağustos Tüneli'nin ödenek gelmesi halinde yaklaşık bir yıla kadar hizmete gireceğini belirten Vali Mevlüt Atbaş, bu durumda ulaşımın rahatlayacağını ve büyük araçların geçişinin kolaylaşacağını ifade etti.

Tünel ve çevre yolunun ekonomik olarak ta Bitlis'e katkı sağlayacağını ifade eden Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Bitlis deresindeki bölünmüş yolların ihalesinin yapıldığını ve ilgili firmalarca çalışmaların yürütüldüğünü de söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 12:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan AKSU IP: 88.254.48.xxx Tarih : 26.07.2008 17:44:36

Siz ALLAH'ınıza O VaLinin Fotorafını KaLdırın Ordan YapıLan İyi İşLeri VaLiye Maletmeyin VaLi Şehir Merkezine Önce Bir Çözüm BuLsun Şehir İçinde Yüzünü Gören CennetLik Çıkıp Merkeze Sorun Onu Gören Yada İsmini BiLen Varmı Yokmu Diye Ben Bir Vatandaş OLarak Kendisini CanLı OLarak Hiç Görmedim Diyer Herkezde ÖyLe