9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

80'lik dedeye validen bal jesti

80'LİK DEDEYE VALİDEN BAL JESTİ

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki turizm alanlarında incelemelerde bulunan Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, tanıştığı 80'lik Sait dedeye çiçek balı hediye etti. Sait dede ise, 80 yıllık hayatında ilk kez bir validen hediye almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek teşekkür etti

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz Ahlat'ta incelemelerde bulundu. Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, ardından ilçedeki turizm alanlarını gezdi, burada yetkililerden bilgi aldı. Gezisi boyunca vatandaşlarla sohbet eden sorunlarını dinleyen Vali yılmaz çocukların isteklerini kıramayıp onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra ilçenin Kale Mahallesinde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, burada tanıştığı 80 yaşındaki Sait İncesu ile bir süre sohbet etti, dededen bir isteğinin, bir sıkıntısının olup olmadığını sordu. Sait dede ise çevresindekilere önce sohbet ettiği kişinin kim olduğunu sordu, vali olduğu öğrenince; "Sizleri gördüğümüzde daha iyi oluyoruz. Buralara kadar gelip bizleri soruyorsunuz. Devleti yanımızda gördük. Allah devletimize zeval, ziyan vermesin. Allah'a şükür hiçbir derdimiz hiçbir sıkıntımız yoktur. Sizler sağ olun yeter" dedi.

Vali Yılmaz ise Sait dedeye iyi dileklerini ilettikten sonra makam arabasında bulunan bir kutu meşhur Bitlis çiçek balını hediye etti. Sait dede, 80 yıllık hayatında ilk kez bir validen hediye almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek teşekkür etti.

Ahlat müzesinde de incelemelerde bulunan Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz ilçeden ayrıldı.

80'LİK DEDEYE VALİDEN BAL JESTİ
80'LİK DEDEYE VALİDEN BAL JESTİ
80'LİK DEDEYE VALİDEN BAL JESTİ
80'LİK DEDEYE VALİDEN BAL JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 12:06:04
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 13:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?