1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

9 engelliye sandalye yardımı

Güroymak ilçesindeki rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 9 özürlüye tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

üroymak Kızılay Şubesi Başkanı Çetin Yavuz ve yönetim kurulu üyelerinin, Güroymak Sevgi Ana Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileriyle birlikte yaptıkları ortaklaşa çalışmaları sonucunda sağlanan tekerlekli sandalyeler törenle dağıtıldı. Törende bir konuşma yapan Kızılay Şube Başkanı Çetin Yavuz, şuana kadar 50'ye yakın özürlü vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtımında bulunduklarını belirtti. Daha pozitif, girişimci ve yardıma doymayan bir şube olduklarını belirten Yavuz "Güroymak Kızılay teşkilatı olarak Bitlis, Ahlat, Tatvan, Mutki ilçelerimizdeki özürlü vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Şubemize yerel yönetim ve halkımızdan beklediğimiz destek gelirse, özürlü vatandaşlarımıza daha verimli olacağımıza inanıyorum" diye ifade etti.

Yapılan konuşmanın ardından Güroymak Sevgi Ana Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki 9 engelliye tekerlekli sandalyeleri dağıtıldı. Törene Güroymak Kaymakamı Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ali Vanlı, Emniyet Amiri Göksel Fen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feremez Yaşar ve Sevgi Ana Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri Öztürk Uğiş ile Rıdvan Çiçek de katıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 17:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BİRKAN IP: 88.226.149.xxx Tarih : 2.07.2008 19:38:32

sayın çetin yavuz başkanımı yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim..bu ilçede bi çok ilklere imza atmıştır yapmış oldugu hizmetlerınden dolayı teşekkür ederim..