9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Abdulkadir Sarı Bitlis'te

ABDULKADİR SARI BİTLİS'TE

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz'ı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Bitlis'te partisinin il başkanlığının açılışını katılan Abdulkadir Sarı, daha sonra Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Bitlis Valisi Yılmaz, tüm partilerin Bitlis'e gelip çalışma yapmasını istediklerini söyledi.

Yılmaz, "İlimiz şu anda bölgenin en önemli illerinden biri. Geçmiş yıllarda Bitlis'in büyümesine izin verilmemiş. Bizler de bunun mücadelesini vermeye çalışıyoruz. Yeni bir şehir kurmak için ciddi işler başarma aşamasındayız. Aslında Bitlis'te her imkan var. Önemli, olan bu imkanları yerinde kullanmaktır. Bizler de bunu yapma çalışıyoruz" dedi.

Huzur yönünden Bitlis'in Türkiye'nin 9. ili konumunda olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bunu Bitlislilerin sağduyusuna, memleketlerini çok sevmesine bağlıyoruz. Son dönemde yaşanan gelişimlerde de bu huzurun önemi büyüktür. Bitlis'e şu anda rant girmiştir. İnsanların yıllardır boş kalan arsaları değerlenmiştir" şeklinde konuştu.

Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı ise, Bitlis'in turizm açısından çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu, bu tarihi dokunun korunması için ciddi projeler üretilmesi gerektiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 17:03:03
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 17:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?