1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Adilcevaz'da iş yerine taşlı saldırı

Adilcevaz ilçesinde dün gece bir iş yerine saldıran kimliği belirsiz kişi veya kişiler taşla camı kırıp kayıplara karıştılar.

İlçe merkezindeki Durak Caddesi üzerinde bulunun İhlas Haber Ajansı Adilcevaz Muhabiri Harun Nacar'a ait Foto Renk isimli iş yeri saldırıya uğradı. Bu sabah saat 05:00 sıralarında polisler tarafından evinden uyandırılan Harun Nacar'a iş yerinin camının kırıldığı söylendi. İş yerine giden Nacar, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Hem fotoğrafçılık yapan hem de ajans muhabirliği yapan Harun Nacar, iş yerine kimin ve ne için böyle bir saldırıda bulunduğunu anlamadığını söyledi.

Şikayetçi olmayan Harun Nacar, "Bitlis ilinde ve ilçelerinde mobese kamara sistemi vardır. Sadece Adilcevaz'da yoktur. Bunun nedeni ilçemizde hırsızlık olayının olmayışıdır. Fakat bunu fırsat bilen bazı kötü niyetli kişiler Adilcevaz'da hırsızlık yapmaya ve camları kırmaya başlamıştır. Bu ay içerinde ilçemizde iki hırsızlık olayı olmuş bir işyeri camı kırılmıştır. İlçe esnafları olarak Bitlisin tüm ilçelerinde olduğu gibi bizde ilçemizde de mobese kamera sisteminin kurulmasını istiyoruz. Bu en azından caydırıcı olur" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 11:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?