9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Ahlat bahara hazırlanıyor

AHLAT BELEDİYESİ'NDEN BAHAR TEMİZLİĞİ

Bitlis'in Ahlat İlçe Belediyesi ekipleri, kış aylarının bıraktığı tahribatın giderilmesi amacıyla kentteki cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.

Ahlat Belediyesi temizlik ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde başlattıkları temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Kış mevsiminin ardından çevre temizliği için harekete geçen belediye ekipleri, kent merkezinde genel temizlik uygulaması başlattı. Belediye tarafından oluşturulan 15 kişilik ekip, çalışmalarını ilk olarak ana caddelerden başlattı. Yol, kaldırım ve orta refüjlerde biriken malzemeleri toplayarak traktörlere yükleyen işçiler, kalıntıları çöp toplama merkezine götürüyor. Şehri kış

ayının verdiği çevre tahribattan temizleyen belediye ekipleri hummalı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çevrede genel bir temizlik işlevi yürüten ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirten Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, yaptığı açıklamasında, belediye hizmetlerinin daha verimli ve aksatılmadan yürütülmesi için baharla birlikte planlanan bir çalışma başlattıklarını, kış aylarının yaptığı tahribatın giderilmesi amacıyla da yol, park, bahçe gibi çalışmalara ağırlık verileceğini, yolların bakım onarımlarının devam edeceğini ifade etti.

AHLAT BELEDİYESİ'NDEN BAHAR TEMİZLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 11:35:03
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 12:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?