1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Ahlat eylem platformu ilk toplantısı

Ahlat ilçesinin turizm, sosyal ve ekonomik alanlarda kalkınmasına yardımcı olabilecek kişilerin üye olduğu Ahlat eylem platformu' ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez ve eylem platformu üyeleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Bilal Şentürk, bu platformun ilçe kalkınmasında büyük önem taşıdığını söyledi. Şentürk, "İlçenin her alanda kalkınması için kurulan 'Ahlat eylem platformu' her alanda kalkınmayı sağlayacak projelerle destek verebilecek bir ekiptir. Bu ekip ileriki günlerde daha da genişleyebilir. Ahlat'ın turizm ve diğer alanlarda gelişmesi ve kalkınması, ilçenin ekonomik sosyal kültürel ilişkileri ile ilgili olarak kurulan platformun ilçemiz için beyin yormasını çok önemsiyoruz. Bu bağlamda Ahlat için kafa yorup, üreten, ortaya bir şeyler koyabilecek, bu noktada fiili sorumluluk alabilecek insanlar gelişime önemli katkı sağlayacaktır. Gönüllü bireylerin bir araya gelmesi, yapılacak çalışmaların başarı kazanmasını sağlar. Bundan dolayı ilçeyi bir adım ileriye götürebilecek bireylerden oluşan platform üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ahlat Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez ise yaptığı konuşmada, ilçenin kalkınması için bir araya gelerek her türlü işte kafa yoracak ekibe her yönüyle destek vereceklerini belirterek, bir çok meselenin bu tür toplumsal platformlarla çözüldüğünü söyledi. Gülmez, ilçenin her alanda kalkınması için el birliği ile çalışılmasının memnuniyet verici olduğunu da sözlerine ekledi.

Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ve daha çok tanışma ağırlıklı olan toplantı sonunda, Ahlat'ın turizm, sosyal ve ekonomik yönünden gelişmesi yönünde projeler geliştirilmesi ve platform tarafından önerilen görüş ve projelerinin masaya yatırılması amacıyla önümüzdeki günlerde yeniden toplantı yapılacağı kararlaştırıldı.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 12:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?