9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Ahlat kaymakamı görevde

AHLAT KAYMAKAMI OSMAN DÖLEK GÖREVİNE BAŞLADI

Bitlis'in Ahlat ilçe Kaymakamı Osman Dölek, Ahlat'ın Van Gölü ile ayrı bir güzelliğe büründüğünü belirterek,ilçenin Akdeniz sahillerini aratmadığını söyledi..

Yozgat'ın Çekerek İlçe Kaymakamlığı'ndan, Bitlis'in Ahlat ilçe Kaymakamlığı'na atanan Osman Dölek görevine başladı. Kaymakam Dölek, göreve başlaması ile birlikte daire amirleri ve vatandaşların "Hoş geldiniz" ziyaretlerini kabul etti. Ahlat'ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Dölek, ilçede güzel çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, "Biz de bu çalışmaları devam ettirmek için özveri ile çalışacağız. Sağlık, eğitim, turizm ve benzeri her alanda güzel çalışmalarımız olacaktır. Ahlat, tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye'de sayılı yerlerden biridir. Van Gölü Ahlat'a ayrı bir güzellik katıyor. İlçe Akdeniz sahillerini aratmıyor. Tarihi ve doğal güzellikleri ile tanınan Ahlat'ta olmaktan dolayı mutluyum" dedi.

Ahlat Kaymakamlığı'na atanan Osman Dölek 1976 yılında Silifke'nin Sömek Köyünde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Erdemli'de Lise Öğrenimini Çankırı'da tamamladı. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2003 yılında Konya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attı. 2004-2005 yılları arasında Fransa' da Yabancı Dil Eğitimi aldı. Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladıktan sonra kura ile Edirne'nin Süloğlu İlçesi Kaymakamlığı'na atandı. 2007-2009 yılları arasında Erzurum Pazaryolu İlçe Kaymakamlığı görevini yapmakta iken İçişleri Bakanlığının 27.07.2009 tarih ve 12696 sayılı Kararnamesi ile Çekerek Kaymakamlığı'na atandı. Son olarak Ahlat Kaymakamlık görevine atanan Osman Dölek evli ve iki çocuk babasıdır.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 12:32:00
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 17:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?